Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Calivita International
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar Ocean 21 - Alge si aloe vera
240 lei
Brand
OCEAN 21
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Alge si aloe vera cu efect alcalinizant

Ocean 21 este un preparat natural complex, cu o compozitie exclusiv vegetala. Din compozitia produsului fac parte in primul rand extractele de alge marine, denumite si legume ale marii sau verdeturile oceanului.

Ele neutralizeaza radicalii liberi prin compozitia lor foarte bogata in minerale si vitamine, reducand lezarea celulei si combatand astfel instalarea proceselor degenerative canceroase.

Alte efecte pozitive de remarcat: favorizarea motilitatii intestinale, prevenirea unor artrite si decalcifieri, recircularea enterohepatica a acidului biliar, reglarea tensiunii arteriale, scaderea colesterolemiei, temperarea evolutiei sclerozei in placi.

De asemenea, compozitia brevetata de alge marine manifesta si un pronuntat efect antifungic, antimutagenic si antiparazitar.

Binecunoscuta planta Aloe vera este o alta componenta importanta a produsului; aceasta contine peste 200 de principii naturale active, dintre care 75 cu actiune sinergica.

Componenta preparatului natural Ocean 21 pe baza de Aloe Vera este obtinuta din frunze si are o puternica actiune analgezica, antibacteriana, antiinflamatoare, antioxidanta, antiseptica si antivirala.

Produsul Ocean 21 mai contine extracte din:

- planta Pau D'Arco (Tabebuia Impetiginosa) - folosita adesea in medicina traditionala pentru tratarea anemiei,afectiunilor respiratorii, colitelor, malariei, racelilor, reumatismelor, sifilisului;

- merisor - cu efect antiscorbutic, antiseptic urinar si bronhodilatator;

- morcov - cu rol in prevenirea cancerului si a bolilor degenerative in general;

- sfecla rosie - un foarte bun stimulator folosit cu precadere in anemie, in unele afectiuni ale ficatului, pielii, pentru combaterea constipatiei, tulburari de menstruatie, obezitate si nervozitate.

Ocean 21 este un preparat natural complex recomandat pentru mentinerea sanatatii aparatelor digestiv, respirator, cardiovascular, reno-urinar precum si a sistemelor nervos, endocrin si imunitar.

Comenzi Calivita la telefon 0721 85 45 63
Din Gura in Gura